aANPAK

Voor ons staat je organisatorisch fortuin voorop. We gaan daarom als goudzoekers te werk. Dat wil zeggen: We leggen bloot wat er al is. Door middel van training, interventies en coaching gebruiken we de al aanwezige sterkten als grondstoffen voor een groeimindset. In het hart van die mindset zitten autonomie, eigenaarschap en weerbaarheid.

Voor ieder bedrijf werken we een aanbod op maat uit. Onze manier van werken berust standaard op drie pijlers.

 

Meten van de groeimindset index

We brengen het aanwezige fortuin in kaart. Wat is de groeimindset index? Welke kansen kunnen op welke manier worden gegrepen?

 

Gidsen naar een groeigerichte mindset

We werken vervolgens aan bewustwording van het eigen fortuin. We gidsen naar nieuwe inzichten en andere invalshoeken. We intrigeren, inspireren, motiveren.

 

Interveniëren in de mindset

Dankzij interventies op maat schiet de vonk ten slotte helemaal over. We wapenen professionals in hun organisatieperspectief, activeren leerpotentieel, verbeteren coping-strategieën en bouwen aan een ‘can do’ mentaliteit.

 

Vanuit een wetenschappelijk kader leer je de groeimindset te stimuleren bij jezelf en anderen (team en organisatie). Via concrete interventietechnieken gebeurt de transfer van het leren naar de werkplek. Na dit ontwikkeltraject leer je behalve het theoretisch kader ook vooral praktische toepassingen.

Krachtige leermomenten met als resultaat bij jezelf en/of anderen:

Op vlak van COPING:

  • meer ontspannen en doelmatig om kunnen gaan met nieuwe of onverwachte situaties
  • medewerkers uit hun comfortzone kunnen halen
  • meer volharding bij jezelf en/of medewerkers
  • meer wendbaar en veerkrachtig kunnen zijn in moeilijke situatie

Op vlak van LEREN:

  • (nog) meer plezier kunnen beleven aan leren, ontwikkeling en groei